Login för återförsäljare
sofSURFACES logo
duraTRAIN logo
kroslock logo


DuraTrain – golvplattor för gym

DuraTrain är ett överlägset fitnessgolvsystem i gummi utvecklat för att erbjuda maximal hållbarhet, komfort, funktionalitet och ljudisolering. 

Det översta lagret av plattorna består av små gummisträngar, vilka krokar in i varandra och skapar ett nötningssäkert skikt. Dubbarna på bottensidan (både de fasta och ihåliga) är gjorda av gummigranulat, som skapar en fjädrande effekt. KrossLock-systemet garanterar att sprickor inte kan utvecklas. Plattorna har en mycket liten och grunt fasad kant. Smuts kan inte bäddas in i dem och ytan är mycket lätt att rengöra. Ytan finns i 4 olika tjocklekar: våra produkter kommer alltid att matcha dina behov.

I händelse av allvarliga bullerstörningar på grund av fallande tunga vikter, kan vi välja en kombination av olika tjocklekar. Ligger ditt träningscenter på första våningen, eller kanske i ett köpcentrum eller hotell? Våra golv kan göra skillnad; en god granne är värd mer än en långväga vän...

duratrain floor tile

Riverbank Acoustical Company genomförde omfattande och unik ljudtestning på våra golv, enligt ASTM och ISO-standarder. De omfattande testrapporterna finns tillgängliga på begäran. Beroende på tjocklek minskar vi bullernivåerna med mer än 40 dB. Lyfta vikter upp till 400 kilo direkt på plattorna, Crossfit-, Cardio-, funktionell träning, yoga eller grupp sessioner - allt är möjligt på DuraTrain-golvet. Vi erbjuder 10 års garanti på våra golv och vi levererar dem tillsammans med Floorscore®-certifikat: det finns inga skadliga kemikalier i våra plattor, som kan släppas ut i luften.

duratrain floor tile

Plus-serien


Hybridserien

DESIGNA DIN LEKPLATSYTA

Prova vår nya lekplatsdesignsapplikation.

Skapa en anpassad lekplatsyta genom att kombinera ett nästan obegränsat antal färger.

försök nu

Make an inquiry

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form