Login för återförsäljare
sofSURFACES logo

Garanti

Att gå igenom många offerter kan vara mycket förvirrande. Genom att ställa rätt frågor, kan du undvika att betala oväntade kostnader om det någonsin skulle komma till en fordran.

När man tittar på garantier, är det viktigt att inse de flesta tillverkare / leverantörer av ytskikt är relativt små företag. Det är därför kvaliteten på garantin oftast är mer beroende av trovärdighet för företaget, än de faktiska bestämmelserna i garantidokumentet.

Låt oss hålla det i åtanke och titta på de frågor du bör ställa:

Vilka gör de affärer med?

Fråga efter företagets historik. Hur länge har de levererat golv? Har de alltid arbetat under samma företagsnamn?

Fråga efter referenser och framför allt referenser för projekt med problem.
Inget företag är perfekt och det är en stor chans att om företaget har levererat lekplatsytor länge, har det förekommit problem vid något tillfälle.

Det är dessa typer av referenser som visar hur ett företag hanterar klagomål.

Vad innebär garantin?

Sägs något om EN1177-standarden i det långa loppet? Många leverantörer ger en garanti och ett TUV-dokument som anger att falldämpning är tillräcklig på dagen för installationen. Vad hjälper det dig? Du köper en viss yta för dess falldämpningsegenskaper, så du vill att dessa egenskaper ska fungera i det långa loppet!

Hur länge löper garantin?

Många garantier varar 3 till 5 år. Förvånande nog finns det garantier på bara 1 år också. Var mycket försiktig med företag som erbjuder sig att anpassa sin garanti för att ge samma typ av garanti som en annan leverantör. De gör ofta så bara för att säkra affären.

Täcker garantin extra kostnader, såsom kostnader för transport och installation? Kostnader för installation och transport tornar upp snabbt när golv måste bytas. Fråga din leverantör om dessa kostnader också täcks.

Vad är det för garanti SofSurface erbjuder sina kunder?

SofSurfaces erbjuder en omfattande garanti på 15 år, som bland annat tillfredsställer fallhöjden av plattorna, som ges av oss, enligt EN 1177.  Garantin täcker också extra kostnader, såsom kostnader för transport och installation.

Garantin är också giltig även om plattorna inte underhållits. DuraSafe utvecklades för att vara den billigaste produkten, men den bästa produkten på marknaden, till konkurrenskraftiga priser. Sedan fotot som visar hur det är nu

Photo of duraSAFE tile

Vad ger denna garanti dig?

Du kommer förmodligen aldrig behöva den, men du kan vara säker på att du omfattas av den bästa möjliga fabriksgarantin genom SofSurfaces.
Denna försäkran skiljer DuraSafe från andra falldämpande ytor.