Login för återförsäljare
sofSURFACES logo

Säkerhet

Våra produkter skyddar dig, de personer du arbetar med och det material du arbetar med. Oavsett om det gäller fallande barn, tunga grimmor som faller på betonggolv eller känsliga tak som behöver hålla ett bord, kan du lita på att våra produkter erbjuder rätt skydd.
DuraSafe erbjuder oöverträffad falldämpning, DuraTrain står emot fallande vikter upp till 400 kg och DuraStrong skyddar din taktäckning under många år framöver.

Livslängd

Våra produkter har utvecklats för att klara de tuffaste förhållanden. Vi har använt plattorna under många år i både tunga vinterförhållanden som du hittar i Alaska, och mycket varma och UV-intensiva tillstånd som i Dubai: ingen av dem har en negativ inverkan på våra plattor.

Det översta lagret består av gummispån som kan motstå alla förhållanden. Plattorna kan också absorbera styrkan och kraften som frigörs när en tung hantel släpps från axelhöjd.

Utseende

Vi fäster stor vikt vid funktionalitet, men även till utseende. DuraSafe och DuraStrong-plattorna finns i Plus- och Premium-färger.

DuraTrain-plattor finns i färgerna Plus och Hybrid.
Utveckla din egen färg med vår färg-återgivare och skapa en färg som matchar ditt projekt.

Hållbarhet

Eftersom vi i första hand arbetar med överlägsna återvunna material kan vi leverera maximal kvalitet, samtidigt som vi skapar ett minimalt fotavtryck. Genom att använda våra produkter kan du tjäna LEED- och BREEAM-poäng, bland andra. Efter utgången av deras livslängd, kan våra produkter helt enkelt omvandlas tillbaka till råmaterial.

Minimalt underhåll

När våra plattor har installerats är allt du behöver göra att njuta av dem. De är lätta att rengöra och vi garanterar att de kommer att bibehålla sina egenskaper med praktiskt taget inget underhåll.
 Våra lekplatsplattor till exempel, kommer att hålla deras falldämpningsegenskaper även utan underhåll. Livstidsgaranterat!